Türkiye'de birlik Ortadoğu'da kardeşlik

Türkiye

İşçi Partisi İl Başkanlığı ‘Türkiye'de Birlik Ortadoğu'da Kardeşlik” temasını içeren adı altında imza kampanyası başlattı. Hüseyin Kâhya Parkı yanında basın açıklamasının ardından kampanya başladı.

KARDEŞLİK VE BARIŞTAN YANAYIZ

İşçi Partisi Kırıkkale İl Başkanı Serap Şimşek,  “Hepimizin bildiği gibi Suriye`deki Ayn-el Arap şehrinde IŞİD ile PKK`nın kola olan PYD arasında çatışmalar sürmekledir. Çalışmaların sebebi acıktır. ABD ve işbirlikçileri terör örgüden ile mücadele eden ve ülkesinin bütünlüğünü avunan Esat yönetimini yıkmak istemektedir” dedi.

AMERİKA VE AKP HÜKÜMETİ

Şimşek, “Amerika ve AKP hükümetinin Suriye devletini parçalamak için bölücü Özgür Suriye Ordusu ve El-Nusra, IŞİD gibi terör gruplarım nasıl silahlandırdığını Türk Milleti çok iyi bilmekledir. Son günlerde terörist grupları` EĞİT-DONAT` formülü ile hazırlanarak sınır bölgemizde savaşa sürme planlan, Ahmet Davutoğlu`nun PKK`nın kolu olan PYD’yi meşru gördüğünü belirtmesi bunun açık bir göstergesidir Kısacası AKP hükümeti tarafından sınır komşumuzun topraklan üzerinde kanlı bir çatışma ortamı yaratılmak istenmektedir. Komşumuz Suriye`de yaşanan bu hadiseler kaçınılmaz olarak ülkemizde yansımıştır. “dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ İLE ŞIMARTILDI

Şimşek, “AKP’nin Çözüm Süreci ile şımarttığı PKK`lılar Ayn-el Arap şehrinde gerçekleştirilen olayları bahane ederek birçok ilde ayaklanma çağrısı yapmıştır. Bu eylemlerde vatandaşlarımızın evlen ne arabalarına kamu binalarına ve hatta milletimizin ortak değeri olan bayrağımıza Atatürk heykellerine saldırmışlardır. PKK`lılar bu eylemlerde Türk milletini hedef almıştır” diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ